Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 09.02.2016.
22:50
Vestionline A
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov saopštio je da je Moskva predstavila Vašingtonu nove predloge za okončanje građanskog rata u Siriji
Sreda 10.02.2016.08:06
Da se nisu Rusi umesali u Siriju, mi bi do sada svrgnuli Asada,oslobodili Sirijskog naroda i uveli demokratiju.Glavosece i bande bi i dalje sirili terror a mi bi crpili naftu sve do zadnju kap.Jbbg Rusi nam pokvarise plan u pm.Moracemo u Libiji prosiriti Isisa,samo da nam ne dodju i tamo Rusi, inace smo ga najjebbali kao u Siriji
Sreda 10.02.2016.08:26
Ma i vrapci na grani znaju da je sve "zakuvao" Asad kada su studenti i opozija trazile izbore ("gde to moze u diktaturi" !?) . "CARU" tj. diktaturu iz Kremlja nisu smetali Asadovi avio udari po civilima , ni 250 000 civilnih zrtava , ni milioni izbeglica , ni hemijsko oruzje , ni avetinjski gradovi , ni unistena infrastruktura (bez struje , bez vode , bez grejanja , bez bolnica , bez goriva , bez puteva , bez zeljeznice ... ) ...... a onda kremaljski "ludi Neron" stupa na scenu pa "ladno" i bez grize savesti mozemo toj cifri dodati jos 150 000 novih zrtava (civila) // 50-60 000 "zarobljeno" na tursko -sirijskoj granici // i to samo od dva luda diktatora . Cunami je mala beba u odnosu na ova dva ludaka (ne tamane i ne idu oni na vojsku vec na NEDUZNE civile) !!! Sirija je danas obicna rusevina .... iz-izgnorisani "ludi Neron" iz Kremlja trazio je terapiju u siriskoj pustinji ... "Asad" i navodno "ISIS - NATO" (cist izgovor -a dobosari ruske kuhinje tj. propagandne masinerije ni sama ne zna zasto okrivljuje Nato po pitanju Sirije) , u njima je video jedini nacin i SANSU da se na neki nacin vrati u zizu svetskih zbivanja (sutnuo ga Zapad kao poslednjeg dripca , a Lavrov zuji po svetu kao gluva kucka - krajnji stepen jada,bede i ponizenja - cekajuci reakciju Amerike//na Kerija ceka kao na ozeblo sunce// ...) - tako sto izmisli "Ludi Neron" navodnu borbu protiv ISIS-a (svima je jasno da se "ludi Neron" iz Kremlja NE obracunava sa ISIS-om vec tamani sirijske civile kako bi izazvao egzodus i odrzao Asada na vlast // i "poremetio" odnos sunita i alavita//) ... do pre cetiri meseca tamanio ih je samo Asad i zamalo da mu dodje glave , a danas udruzeno (polako , doci ce im glave Tusrska , Saudijska Arabija ... da NE misle oni da su im to pobunjenici , slaba nenaoruzana i neorganizovana sunitska vojska , dzihadisti , neki gerilci poput Nusra Fronta , Al Kaide , Arar el Sama , Fatah el Islama , Sukur el Sama i ostalih svetskih jebbivetrova !?) .... a REZULTAT stravicne kobi je ovaj neopisivi civilni egzodus i apokalipsa Sirije !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)